7 Ocak 2014 Salı

Kayak Turları


Kış mevsimini sevenler, kayak tutkunları için kayak turları düzenleniyor. Türkiye’de 7 kayak merkezi bulunuyor ve Tur şirketleri tarafından haftasonu, yeni yıl tatili, sömestre tatilinde, hafta içinde kayak merkezinin bulunduğu şehirlere turlar düzenleniyor.
Arkadaş grupları ile aile ile ve tek başına kayak turlarına katılabilirsiniz. Yeni tanışanacağız arkadaşlarla keyifli birkaç gün geçirebilir, kayak yapabilirsiniz. Kayak yapmayı bilmiyor fakat öğrenmek istiyorsanız kayak pistlerinde bulunan kayak hocaları tarafından verilen kayak derslerine katılabilir, kayak yapmayı öğrenmeye başlayabilirsiniz.
Kayak turlarına katılıp kayak yapmadan da eğlenceli keyifli günler geçirebilirsiniz. Bembeyaz görüntülerle karşılayan dağlarda eşsiz fotoğraflar çekebilir, kartopu oynayabilir, kızak ile kayabilirsiniz. Kar üstünde mangalda sucuk ızgara partisine katılabilrisiniz. Kayak merkezi otellerinde dinlenebilir, dışarıda lapa lapa kar yağarken şömine başında içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.


Türkiye’de Marmara Bölgesinde, İç Anadolu Bölgesinde, Doğu Anadolu Bölgesinde, Karadeniz Bölgesinde kayak merkezleri yer alıyor ve gitmek istediğiniz bölgeyi seçmek sizin zevkinize kalmış buluyor.
Uludağ Kayak Merkezi, Palandöken Kayak Merkezi, Kartepe Kayak Merkezi, Kartalkaya Kayak Merkezi, Ilgaz Kayak Merkezi, Sarıkamış Kayak Merkezi , Erciyes Kayak Merkezi arasından istediğiniz kayak merkezini seçebilirsiniz.

Kayak Merkezlerinde konforlu otellerde konaklama yapılmaktadır. Tur otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Keyifli bir yolculuk sonunda otele yerleşilmektedir. Kayak turuna katılan misafirler güler yüzlü, saygılı, otel görevlileri tarafından karşılanmaktadır.  Sıcacık odalarda dinlenilmekte, otel veya motel restoranında sunulan leziz yemekler  yenmekte, arkadaş ve dostlarınızla hoşça vakit geçirilmektedir.