3 Ocak 2014 Cuma

Turlar Hakkında

Grup olarak yapılan gezilere kısaca tur deniliyor. Geziler farklı amaçlarla, farklı taşıma araçlarıyla yapılıyor ve turlar genellikle bir tatil organizasyon şirketi tarafından düzenleniyor.
Gemi ile, uçak ile, otobüs ile turlar düzenleniyor. Kültür turu, kayak turu gibi amaca yönelik isimlerle anılıyor. Yurtiçi veya yurt dışı turlar düzenleniyor. Yurtdışında farklı ülkeleri gezmek görmek, yapılan önemli aktiviteleri izlemek veya aktivitelere katılmak için düzenlenen turlar sayılamayacak kadar çok.
Blogda yurtdışı veya yurtiçinde yapılan turlar hakkında bilgilere yer verilecek. Adeta bir tatil rehberi niteliğini taşıyacak. Akdeniz turu, Ege Turu, Karadeniz Turu, İç Anadolu Turu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Turu yer alacak. Gezilecek yerler, yenilecek yemekler, görülecek yerler, gidilen yerin meşhur neleri varsa sayfalar arasında bulacaksınız.
Yurtdışı turları da yer alacak. Bir tura katılarak bir yerlere gitmek istiyorsunuz ama kararsızsınız. Belki sayfalar arasında görmek istediğiniz yeri, katılacağınızı turu bulabilirsiniz.