27 Nisan 2014 Pazar

Fethiye Turu




Dünyaca ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Fethiye Ölüdeniz Muğla ilinin önemli bir turizm beldesidir. Fethiye Likyalılar tarafından kurulmuş olan antik şehirdir ve antik şehrin izlerini taşımaktadır. Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden ve yurtiçinden binlerce turist gelmekte, otel, motel, pansiyon, Fethiye kiralıkvillalarında konaklamakta, eşsiz bir tatil yapmaktadır.

Telmessos antik kenti olan Fethiye toprakları üzerinde Roma, Mısır, Bizans, Osmanlı devleti kurulmuştur. Fethiye doğal ve tarihi güzellikleri ile turistlerin gözde tatil şehri olmuştur. Ölüdeniz sessiz, durgun, dalgasız oluşu nedeni ile bu ismi almıştır. Fethiye’ye gelen misafirler Ölüdeniz’de güneşlenmekte, serinlemekte, su sporları yapmaktadır.

Emlak ve turizm şirketleri tarafından Fethiye’de kiralık villa hizmeti verilmekte ve Fethiyekiralık yazlık villada konaklayan misafirler özgür bir tatil yaşamaktadır. Her bütçeye uygun, her aile ihtiyacına cevap veren özellikte villalar bulunmaktadır. Kiralık villa tipleri mustakil villa, site içerisinde villa, ikiz villa gibi farklılık göstermektedir. Fethiye’nin en güzel konumlarında yer alan villalar deniz manzaralı, Fethiye manzaralı, denize sıfır, orman manzaralı, orman kıyısında konumlardadır.

İstediği özellikte Fethiye kiralık villa seçen misafirler tatil başlangıcında temiz olarak villayı teslim almakta ve istediği gün sayısı kadar konaklamaktadır. Dayalı döşeli villada tatil yapan misafirler gönüllerince tatil yapmaktadır. İstedikleri zaman villada istedikleri zaman Fethiye Ölüdeniz tatil beldesinde vakit geçirmektedir.

Fethiye’de yapılacak aktiviteler arasında kültür turları, tekne ile ada ve koy gezileri, dalış ve su sporları, yamaç paraşütü, foto safari, jip safari, doğa yürüyüşü bulunmaktadır. Fethiye eğlence merkezlerinde eğlenen kiralık villa misafirleri villada dinlenmekte ve eşsiz bir tatil yaşamaktadır.