14 Ekim 2014 Salı

Side Turu

Side, Akdeniz Bölgesinde Antalya İli Manavgat ilçesine bağlı, dünyaca ünlü bir tatil beldesidir.  Bir antik kent olan Side, üzerinde hüküm sürmüş uygarlıkların izlerini taşımaktadır. Side Pers, Likya, Roma, Selçuklu, Osmanlı devletlerinin toprakları olmuştur.  Roma döneminde kurulan hamam restore edilmiş ve günümüzde Side Müzesi olarak kullanılmaktadır.


Side tatil beldesi mavi bayraklı plajları, sıcak iklimi, pırıl pırıl denizi, temiz ve konforlu otel, motel, kiralık villa, kiralık yazlık gibi konaklama tesisleriyle misafirlerin eşsiz bir tatil yapmasını sağlamaktadır. Side tatil beldesinde 9 mavi bayraklı plaj bulunmaktadır.  

Side beldesinde tatil yapan misafirler hem eğlenmekte, hem dinlenmekte hem de doğal güzelliklerle dolu, tarihi yerlerde gezmektedir. Manavgat şelalesi 8 kilometre uzaklıkta olup görülüp gezilmeye değer yerler arasında gelmektedir. Şelale manzarası ve serinliğinde keyifli saatler yaşanmaktadır.

Side’de yapılacak birçok aktivite bulunmaktadır. Yamaç paraşütü, tekne gezisi, koylarda denize girme ve su sporları, bisiklete binme aktivitelerden bazılarıdır.

Side yazlık villada tatil yapmayı seçen misafirler ev ortamı sıcaklığında özgür bir tatil yaşamaktadır. Emlak ve turizm şirketleri tarafından hazırlanan yazlık villalar yüzme havuzlu, istenen yatak odası sayısında, konforlu eşyalarla döşenmiştir.  Kiralık villa, kiralık yazlık ev içerisinde beyaz eşyalar, tv., dvd, internet bağlantısı yer almaktadır. Yatak odalarında ortopedik yataklar, temiz nevresim ve havlu takımları, mutfakta tüm mutfak araç ve gereçleri bulunmaktadır.

Side kiralık villa misafirleri eğlenceli  ve dingin bir tatil yaşamakta zamanlarını gönüllerince villada veya tatil beldesinde geçirmekte, istediği zaman dinlenmekte, istediği zaman Side plajlarına gitmekte, istediği zaman villa havuzunu kullanmaktadır. Tatil bittiğinde ise mutlu bir şekilde Side’den ayrılmaktadırlar.